За нас

За компанията

ДЖИ-ПРО ГРУП ООД е българска компания, чиято дейност стартира през 2015 година. Въпреки че нормотворецът се е постарал да постави някакви рамки за предмета на дейност на всяка една фирма, тук нещата стоят малко по-различно. Иновативността, е желан нюанс, който законодателят няма как да превърне в норма. ДЖИ-ПРО ГРУП ООД е безспорният иноватор що се касае до здравословни храни. Уникалната формула на протеиновите десерти, достъп до която имат малцина, е разработвана в продължение на месеци. Самокритичността, изтънченият вкус и не на последно място усетът към детайла са фундаменталните принципи, които водят до създаването на този хранително-вкусов шедьовър.
ДЖИ-ПРО ГРУП ООД е сред най-предпочитаните български работодатели, който дава шанс на всеки, желаещ да се изяви и да допринесе за развитието на фирмата. Социалната политика на мениджмънта, като че ли е съблюдавала немският модел, при който служителят е изключително ценен, неговото мнение е релевантно и се взима винаги предвид при обсъждане на нови идеи.
Инвазията на необятният международен пазар е неизбежна и последваща стъпка, чието начало вече е щриховано с десетки изпълнени поръчки отвъд пределите на нашата страна

Нашата мисия

Ние, подобно на мнозина от вас, не веднъж сме били поставени пред обективна невъзможност да се храним пълноценно.Липсата на време се компенсира с некачествена храна, закупена от някъде набързо. Това се повтаря, превръща се в рутина. Този компромис не след дълго рефлектира върху тялото. Какво се получава? Липсата на време в миналото да си приготвиш нещо истинско, питателно и балансирано, ” изяжда” от времето ти сега. Това е така, тъй като не рядко се стига до хроничен здравословен проблем, с чието справяне са нужни ресурси, един от които е материализиран под формата на време. Не звучи ли като анекдот?
Често стремежът към съвършенство, провокира у мислещият човек, реакции и действия, които с малка доза смелост, могат да бъдат материализирани. Рутината се разрушава с критично мислене, желание за промяна и вяра в собствените сили.
ДЖИ-ПРО ГРУП ООД не е поредното търговско дружество създадено със спекулативна цел. Ние сме мотивиран екип, чиято любознателност и страст към качествената храна ни доведе до създаването на хранителни продукти уникални по своята същност. Да, точно така, това не е маркетингов трик или заучена фраза на копирайтър. Ние успяхме! Създадохме ръчно направени здравословни протеинови барове, без аналог на пазара.

С какво се отличаваме?

Използваме суровини от лицензирани доставчици, чието качество е съпроводено от международни сертификати, удостоверяващи произхода на всяка една съставка, която ще бъде въплътена в нашият продукт.
Стриктен производствен процес, контролиран регулярно от държавните институции, но не по-рядко от два пъти месечно.
Уникална рецепта, която ревностно пазим и мечтаем да бъдем не след дълго световно утвърден бранд.

 

За търговци на едро

Изпратете запитване

Изпратете запитване и ние ще ви потърсим
да си уговорим търговска среща директно в обекта ви.