За нас

За компанията

G-bar е нов български бранд, който е собственост на юридическото лице „Джи Про груп“. Фирмата стартира през 2015 година с амбициозната цел да стане лидер на пазара за висококачествени протеинови барове. Заинтригувани от идеята за предоставяне на най-доброто изживяване при консумацията на протеинови барове, фирмата разработва първата си формула на протеиновия бар- уникална комбинация от бързи и бавни въглехидрати, обогатенa с 30% протеинова матрица. Продуктът се приема изключително добре на пазара, което създава необходимостта от разработване на продуктови линии с различни вкусове, но винаги с едно и също качество и консистенция.

Днес G-bar е динамично развиваща се компания, със собствена модерна производствена база в сърцето на морската столица. Целите, които сме си поставили са да отговорим на ежедневните предизвикателства, пред които e поставен всеки бизнес като същевременно задоволим очакванията и на най-претенциозните потребители на протеинови продукти. В качеството си на фирма, която произвежда, предлага, дистрибутира и промотира висококачествен и здравословен продукт, ние сме изправени пред нелеката задача да поддържаме високо качество на конкурентна цена. Обратната връзка на крайни клиентите ни дава силата и увереността, че вървим в правилната посока.

Вярваме, че ключът към щастието се крие в умението да водим активен и здравословен начин на живот. Поради тази причина създадохме продукт, който да подпомага и гарантира реализирането на пълноценното хранене за хората, които водят активен начин на живот, предвидвид всички вредни храни на пазара.

С какво се отличаваме?

Използваме суровини от лицензирани доставчици, чието качество е съпроводено от международни сертификати, удостоверяващи произхода на всяка една съставка, която ще бъде използвана за производството на нашите продукти.
Стриктен производствен процес, който е контролиран регулярно от държавните институции, но не по-рядко от два пъти месечно.
Уникална рецепта, която ще запазим в тайна.

 

За търговци на едро

Изпратете запитване

Изпратете запитване и ние ще ви потърсим
да си уговорим търговска среща директно в обекта ви.