Въпроси

Какъв е препоръчителният дневен прием на G-BAR?
Отговорът на този въпрос е комплексен. Препоръчваме да определите нуждите си съблюдавайки следните фактора:
– Ниво на физическа активност
– Вашият калориен прием за деня

Предизвиква ли G-BAR странични ефекти?
Повече от категорични сме – G-BAR не предизвиква никакви странични ефекти. Неговите съставки са изцяло натурални и са от най-висок клас. Затова гарантират международно признатите сертификати придружаващи суровините. В описанието на всеки един продукт изчерпателно са посочени алергените. При необходимост се консултирайте с медицински специалист, преди да консумирате.

Може ли G-BAR да бъде заместител на едно хранене?
Безусловно G-BAR може да замести едно хранене. Благодарение на отличната си формула, в продукта са внедрени всички макронутриенти, в количество, достатъчно да удовлетвори нуждите на вашият организъм.

Предизвиква ли G-BAR нарушение на съня?
Категорично не! Продуктът е безопасен за консумиране. Дори протеиновият бар с вкус кафе и конопено семе няма да предизвика нарушения на съня. Това е така, тъй като наличието на кофеин е в граници, непозволяващи да се възбуди централната нервна система.

Подходящ ли е G-BAR за деца?
Да! G-BAR е подходящ за всички възрасти. Единствено ви съветваме да съблюдавате количеството, което давате на децата си. То трябва да е съобразено с тяхната възраст, телосложение и физическа активност. Ако все пак желаете допълнителна сигурност, консултирайте се с педиатър.

С какво протеиновата матрица на G-BAR е по-добра от другите видове протеин?
Протеинът, който използваме е възможно най-високият клас. Сигурност ни дава това, че закупуваме директно от световно утвърден чуждестранен производител, чиято дейност е профилирана само в производство на протеини. Разбира се, всеки път суровината пристига с актуални анализни документи, удостоверяващи партида и резултат от изследването.
За направата на нашият продукт ние използваме матричен протеин, който гарантира постепенно освобождаване на аминокиселини в организма.

Необходими ли са толкова големи количества въглехидрати и ефективни ли са те?
Отговорът на този въпрос е положителен. Въглехидратите са един от макронутриентите, без който организмът не би функционирал пълноценно. За направата на G-BAR са използвани, както комплексни, така и бързи въглехидрати. Това е достатъчен гарант, както за бързото възстановяване след тренировка, така и за адекватното набавяне на гликоген.

Каква е захарта в G-BAR?
Като подсладител в G-BAR е използван кокосова захар. Тя, за разлика от други монозахариди е с нисък гликемичен индекс. Това от своя страна гарантира устойчиво и плавно освобождаване на инсулин, без риск за здравето.

Какви мазнини има в G-BAR?
Както при избора на въглехидрати и белтъчини, така и тук, третият компонент – мазнините са от най-висок клас. За формулата на G-BAR ние сме се доверили на студено пресовано кокосово масло и БИО фъстъчено масло. Отново сме заложили на най-реномираните фирми, които ни предоставят сертификати за качество, за всеки един от споменатите компоненти. В нашият продукт, не са въплътени мазнини, които под една или друга форма, могат да окажат негативно влияние върху човешкият организъм, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.

Каква технология е използвана при пакетирането на G-BAR?
При завършване на нашата формула, търсихме начин да удължим срока на годност без да променяме физичните и химичните свойства на продукта. Единственият вариант беше да използваме последният писък в технологията, а именно азотно пакетиране. По този начин вие получавате протеинов десерт без консерванти, със съхранени изцяло вкусови качества.

 

За търговци на едро

Изпратете запитване

Изпратете запитване и ние ще ви потърсим
да си уговорим търговска среща директно в обекта ви.